Meie esimene ambitsioon oli luua kogukonnale mõeldud restoran, kus tööpäeva lõppakordina või ka nädalavahetuse eripalana nautida tippkoka valmistatud roogi. Ja tundub, et see on meil õnnestunud. Kadrioru rahavas amastab meid ja meie armastame siinsetele inimestele tõeliselt häid toite ning hoolikalt valitud väiketootjate veine pakkuda. Muidugi ootab teiste vahele pisut peitu pugenud roheline puumaja alati ka kaugemaid külalisi, kes soovivad nüansirohke maitsepaletiga autorikööki nautida
Vahemere köök, mida meie kogenud peakokk Jüri Vainküla lihtsas eestilikus võtmes tutvustab, on nüansirohkem kui tavatsetakse arvata – on ju Vahemere ääres väga palju erinevate toidukultuuridega maid.Restorani Mantel ja Korsten menüü on tõesti mitmekesine. Merandidele ja varaitsiooniderohketele pastaroogadele lisaks pakub restoran näiteks ka Iberico secreto’t, makrelli ja juba kuulsustkogunud lihaveise hanger-steiki. Peakokade loomingusse kuuluvad ka sellised toidud, mis võivad keskmise restoranikülastaja mugavustsoonist pisut kõrvale nihutada. Kõik põnevate uute maitsete otsijad on meile oodatud, eriti soovitame meie 5-käigulist degustatsioonimenüüd – siia on toidukunstnikud Jüri ja Jürgen tõeliselt loominguliselt kombineerinud restorani a la carte menüüst toidu, ning mitmeid uudseid roogi, mis igapäevamenüüsse ei kuulu.
. Nii toit, suure hoolega valitud väiketootjate veinid, üha trendikamaks muutuvad alkoholivabad joogid, tähelepanelik teenindus kui ka atmosfäär hoitakse restorani inimeste poolt alati sellisel tasemel, et külaline naudib igat hetke, mille ta piirkonna ainsas mantelkorstnaga majas veedab. Selles kolmesajaaastases hoones kohtuvad lähedalasuva Kadiroru lossi kunagine eluolu, kaasaegne kesklinna atmosfäär ja maailmatasemel kokakunst.
Ekrksavärviliseks disainitud ruumides ja miks mitte lausa mantelkorstna sisemuses leiavad meeldiva istumiskoha nii paarid ja perekonnad, ka suuremad seltskonnad tunnevad end restoranis igati mõnusalt.
Tere Tulemast!